Het Wijkgesprek met: Rens Jeunink

Naam: Rens Jeunink
Leeftijd: 51 jaar
geboren in: Enschede
In 1974 in Den Bosch komen wonen
Getrouwd en 3 kinderen

Mag ik mij voorstellen, ik ben Rens Jeunink, de nieuwe wijkmanager van de wijk Zuid. Ik was hiervoor al werkzaam als wijkmanager in de Maaspoort en Empel, maar door verschuiving met Peter Willekens, die nu in een andere wijk als wijkmanager werkzaam is, ben ik hier in Zuid terechtgekomen.

Voorheen was ik werkzaam als hoofd wijkbeheer verantwoordelijk voor onderhoud en openbare ruimte en legde ik verbindingen tussen wijk en gemeente.

Wat is je taak in de buurt?
Mijn taak is om voor de bewoners een prettige woon en leefomgeving te creëren en proberen te bereiken dat bewoners zich prettig voelen in hun wijk.
Mijn contacten zijn tot op heden goed, al merk ik wel dat ik nog maar weinig bewoners ken,maar alles moet even wennen en heeft even tijd nodig.
Wel merk ik dat er genoeg te doen is in de buurt, vooral straks met de nieuwe wijk de Meerendonk er bij.

Heb je ook nog hobby’s?
Ja, ik ben dol op motorrijden heb ook zelf een motor waarmee het heerlijk is te scheuren over de weg, zeker met lekker weer.
Verder tennis ik, doe graag klussen rondom en in huis, hou van lezen en hou ook van verre reizen maken.

Heb je een speciaal vakantieland?
Nee.

Heb je nog wensen voor de toekomst?
Ja, als ik straks meer vrije tijd krijg, zou ik graag de wereld rond willen trekken.
Als ik denk aan mijn pensioen, zou ik graag een huisje in Spanje willen hebben, waar ik heerlijk kan overwinteren of langere periode kan verblijven.

Wil je zelf nog wat aan dit gesprek toevoegen?
Ja, ten aanzien van mijn werk hoop ik echt dat het mij gaat lukken om er hier een gezellige goeie leefbare buurt van te maken, waar bewoners zich prettig voelen. Verder hoop ik door de tijd meer bewoners te leren kennen.