Lanzarote steeds populairder

lanzarote_steeds_populairder.jpg

Steeds meer toeristen ontdekken de pracht van Lanzarote. Het eiland heeft dan ook veel te bieden; heerlijke stranden met een hoog ‘bounty-gehalte’ een schitterende natuur, een lekker ontspannen sfeertje en, voor ons Nederlanders natuurlijk het belangrijkste, het altijd heerlijke weer! Daarnaast is er ook genoeg te vinden aan stedelijk vertier; de steden barsten van de gezellige terrasjes, uitstekende restaurants en heel veel leuke winkels.

Daarom wordt een vakantie Lanzarote steeds populairder

Dat alles bij elkaar heeft er aan bijgedragen dat het Canarische eiland steeds meer positief bekend is geworden. Er zijn steeds meer reisorganisaties die mooie all-in vakanties in de aanbieding hebben en ook de mogelijkheid bieden om op Lanzarote te overwinteren. Het eiland heeft zich daar weer op ingesteld en heeft tegenwoordig veel meer activiteiten voor overwinteraars. 

Ligging

De Canarische Eilanden zijn vulkanische eilanden en zijn Spaans grondgebied. Lanzarote ligt zo’n 100 kilometer van de kust van ¬†Marokko en het is ongeveer 4,5 uur vliegen vanaf Nederland. Het eiland heeft een vulkanisch landschap en is over het algemeen vrij kaal maar vertoont indrukwekkende stillevens. Belangrijke toeristische trekpleister is het Nationaal Park Timanfaya.

Op deze website kun je meer lezen over Lanzarote en zelf ontdekken waarom het zo populair is!