Visum voor Istanbul steeds meer online aangevraagd

Sinds de Turkse overheid de visum verplicht heeft gemaakt is er al een hoop gebeurt. Eerder was dit visum nog voor een relatief laag bedrag bij aankomst op het vliegveld te verkrijgen. Vanaf November 2014 is dit helaas niet meer zo, de prijzen zijn verhoogt en de visums zijn vooral online vooraf nog goed te verkrijgen. Als nood voor diegene die het visum vergeten zijn staan er alleen nog automaten op het vliegveld, maar dat betekent vaak lange wachtrijen. De website visum istanbul.nl heeft er wat op gevonden om het de reizigers makkelijker te maken. Zo kan je op die website vooraf je visum voor istanbul regelen, je bespaart kosten, tijd, en wachtrijen op het vliegveld.

Storm loop met aanvragen van het visum

Visum istanbul verteld ons dat er inmiddels steeds meer visums online worden aangevraagd en de reiziger dus steeds beter op de hoogte is van het verplichte e-visum en hoe het werkt. Daarnaast krijgt het bedrijf toch nog geregeld telefoontjes of het nou echt verplicht is, ook voor bijvoorbeeld een korte stedentrip. Ja is daarop het antwoord een visum voor Turkije is altijd verplicht ongeacht de verblijfsduur in Turkije.

Kortom heb je een visum nodig? Vergeet deze dan niet vooraf aan te vragen bij bijv. VisumIstanbul.nl. Dat scheelt je een hoop gedoe bij het gestress van de vakantie voorbereidingen.